HEM         KONFERENS         RESTAURANG         CYKELSEMESTER         PAKET         RUMMEN
 
 
 
 
HÅLLBARHET         SJÖBACKA         KONTAKT / BOKNING               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Restaurang
När du bokar övernattning här kan du även boka en trerätters middag. Ett par veckor innan din vistelse får du per mail den aktuella menyn för din vistelse. Övernattar du inte här men kanske är det aktuellt att fira något eller äta en fin middag med vännerna, kollegerna eller släkten. Är ni åtta personer eller fler, kan ni boka restaurangen och vara de enda gästerna på pensionatet. Har ni specifika önskemål på innehåll försöker vi lösa det, annars får ni ett förslag på meny.

Har du frågor om meny, priser eller specialkost är du välkommen att kontakta Margaretha på tel. 073-18 27 996.


Kan man tilltala alla sinnen med en måltid?

Min tanke med köket på Sjöbacka är att laga maten med livsmedel från Vallebygden och med ekologiska basvaror. Jag har därför inte någon färdig meny, utan tillgången på de bästa råvarorna och säsongen är det som styr.

När du får din middag serverad på vacker servis sitter du i glasverandan med utsikt över sjön Emten. Är det kväll och mörkt tänder vi förstås många levande ljus. Kanske till toner av Mozarts pianokonsert.

Jag vill att din måltid här ska vara en njutning och en upplevelse. Med förhoppning om att alla dina sinnen blir tilltalade.